Начало » За нас » Контактна информация


Контактна информация
Контактна информация

Моля, отправяйте Вашите запитвания както следва:

 

Техно Про

ХайТех Бизнес Център

София, жк Дружба 1, ул. Мюнхен №8

тел:   +359 2 817 32 50

тел:   +359 2 817 32 60

факс: +359 2 979 82 28

Транспорт от спирка „Хотел Плиска”

  • Автобусна линия 604
  • Пътува се по бул. „Цариградско шосе” в посока кв. Дружба. Подминава се магазин Кауфланд, Представителството на ROVER и се слиза на спирка „Илия Бешков”. Продължава се около 20 м напред по посока на движението по ул. „Илия Бешков” докато се стигне първата пряка - ул. „Мюнхен”. Завива се надясно по ул. „Мюнхен” и се подминава Бетоновия възел на Транспорт Строй. Следва синьо-жълта сграда на Микро Асу, зад която се намира Бизнес Център Хай – Тех (бежово-кафява сграда). 

Транспорт с трамвай 20/23

  • Пътува се в посока гара Искър и се слиза на спирка 28 поликлиника. Продължава се по ул. „Илия Бешков” (улица, която пресича бул. „Искърско Шосе” и продължава до магазин Кауфланд) като поликлиниката остава отдясно, а от ляво Завод за хартия ЕМА. Първата пряка на ул. „Илия Бешков” е ул. „Мюнхен” (ул. „Мюнхен” е и първата успоредна на бул. „Искърско Шосе”). Завива се наляво по ул. „Мюнхен” и се подминава Бетоновия възел на Транспорт Строй. Следва синьо-жълта сграда на Микро Асу, зад която се намира Бизнес Център Хай – Тех (бежово-кафява сграда). 

Транспорт с автобус 88

  • Пътува се в посока кв. Дружба и се слиза на спирка 28 поликлиника. Продължава се по ул. „Илия Бешков” (улица, която пресича бул. „Искърско Шосе” и продължава до магазин Кауфланд) като поликлиниката остава отдясно, а от ляво Завод за хартия ЕМА. Първата пряка на ул. „Илия Бешков” е ул. „Мюнхен” (ул. „Мюнхен” е и първата успоредна на бул. „Искърско Шосе”). Завива се наляво по ул. „Мюнхен” и се подминава Бетоновия възел на Транспорт Строй. Следва синьо-жълта сграда на Микро Асу, зад която се намира Бизнес Център Хай – Тех (бежово-кафява сграда). 

 

Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo