Allied Telesis
 
 
Avira
 
 
CUSTOM
 
 
Fujitsu
 
 
OKI
 
 
Techno Pro
 
 
Toshiba Barcode Printers
 
 
Toshiba MFP
 
 
GajShield
 
 
WiseMo
 
 
  Начало » Полезно » • SDN решения на Allied Telesis


• SDN решения на Allied Telesis
• SDN решения на Allied Telesis

Време е да опростим управлението на мрежата и спестим оперативни разходи с SDN решението на Allied Telesis. Ясно е, че SDN е зряла технология. Тя ще променя постоянно начина, по който работят мрежи през следващите години, предоставяйки все по-гъвкави и динамични мрежи за данни. Allied Telesis се е фокусирала върху тази технология, за даде възможност на организациите да опростят управлението на мрежата, да повишат сигурността, да подобрят потребителското изживяване и да спестят разходи веднага. За да постигне това, Allied Telesis е възприела уникален, двуслоен подход, чрез който технологията SDN да стигне до предприятията: 

    • Allied Telesis Management Framework (AMF) 
    • OpenFlow
 
Първата част от SDN предложението на Allied Telesis е работната рамка Allied Telesis Management Framework (AMF). Тази технология се фокусира върху предоставянето на необходимите подобрения на мрежовото управление. Чрез интегриране на управляваща интелигентност в самата мрежа, AMF автоматизира управленските задачи като: 
 
    • Създаване на резервно копие на конфигурациите на мрежовите устройства и софтуерните снимки; 
    • Добавяне на нови устройства към мрежата; 
    • Замяна на повредени устройства с нови; 
    • Осъществяване на промени в конфигурациите на няколко устройства; 
    • Стартиране на надграждания на системния софтуер.
 
AMF предоставя интеграция без никаква потребителска намеса на нови и заменени устройства в мрежата, автоматизирано надграждане на софтуера в цялата мрежа с една-единствена команда. AMF намалява чувствително времето и риска от грешки, който съпровожда изпълнението на повтарящи се конфигурационни задачи в многобройни мрежови възли.
Допълнително AMF работи безпроблемно в големи мрежи, разпределени в няколко офиса. Замяната на устройство без никакво докосване действа ефективно и в малък отдалечен офис, и в централния офис. Автоматизираното надграждане на системния софтуер се разпространява в цялата мрежа, надграждайки устройствата във всички свързани обекти. Втората част на SDN предложението на Allied Telesis е OpenFlow. Вграждането на контролният интерфейс OpenFlow в мрежовото оборудване на Allied Telesis отваря вратите за навлизането на стандартизирани SDN приложения в корпоративна среда. Иновативната комбинация от AMF и OpenFlow представлява изключително ефективна основа, върху която се изграждат цялостни корпоративни SDN решения.
 
Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo