Allied Telesis
 
 
Avira
 
 
CUSTOM
 
 
Fujitsu
 
 
OKI
 
 
Techno Pro
 
 
Toshiba Barcode Printers
 
 
Toshiba MFP
 
 
GajShield
 
 
WiseMo
 
 
  Начало » Полезно » • Пълен спектър от решения за мрежова сигурност


• Пълен спектър от решения за мрежова сигурност
• Пълен спектър от решения за мрежова сигурност

Сигурността е основен елемент от всяка мрежа за данни.

Сигурността трябва да е вградена в дизайна на мрежата и да се прилага в цялата мрежа, за да могат да издържат на усъвършенствани постоянни тактики, които сега са стандартен начин на действие на кибер нападателите, обясняват от Allied Telesis. Компанията предоставя цялостни мрежови решения за сигурност – защита на вътрешната LAN инфраструктура, на интерфейса към Интернет и на връзките в интернет. Технология за сигурност на компанията се е развила паралелно с цялата индустрия в продължение на десетилетия. Allied Telesis има богат опит в областта на сигурността на мрежите от край до край, както и добри примери при опазването на мрежите на клиентите си. Allied Telesis предоставя пълния спектър от технологии за мрежова защита - от усъвършенствана LAN автентификация, през високоскоростно филтриране на данните, кабелна и безжична сигурност до уникалните защитени стени от ново поколение (NGFW) и мощните решения за отдалечен достъп.
 
Защитни стени
 
Днешните онлайн дейности са свързани с приложения, съдържание и взаимодействие с клиентите. Фундаменталната промяна към повсеместно използване на приложения предостави онлайн изживявания, от които бизнесът може да се възползва. Но това отвори вратата и към по-големи рискове за сигурността. Бизнес информация е потенциално уязвима, а бързото развитие на нови услуги доведе од нови видове кибер заплахи.
Освен традиционните VPN маршрутизатори и защитени стени, Allied Telesis предлага и уникални защитени стени от ново поколение, т.нар. NGFW, които могат да посрещнат предизвикателствата, застрашаващи корпоративната сигурност. Интегрираните защитни платформи NGFW на Allied Telesis обединяват в едно устройство защитата от заплахи и възможностите за контрол на приложенията.
  • Защита от заплахи. Всяка организация се нуждае от защитно решение, което може да разпознае и отслаби влиянието на нарастващия мащаб на онлайн заплахите. NGFW решенията на Allied Telesis предоставят цялостна защита от прониквания, използвайки специализирани многоядрени процесори, оптимизирани за висока производителност с малко времезакъснение. Те разчитат на механизми за сигурност и бази данни с шаблони за действащи заплахи, създадени от водещи производители и регулярно обновявани срещу зловредни кодове, вируси и други кибер атаки.
  • Контрол на приложения. Организациите трябва да могат да контролират приложенията, които ползват техните служители и как точно ги използват. Allied Telesis NGFW предоставя цялостна видимост и контрол на тези приложения. Защитната стена за дълбочинно проучване на пакети (DPI) осигурява класифициране в реално време на мрежовия трафик, разпознавайки правилно използваните в момента приложения като социални мрежи, моментални съобщения или файлово споделяне. Предприятията могат да наложат политики за сигурност и за приемлива употреба на различните програми. Разговори и чат през Skype например може да са разрешени в цялата компания, а видео обажданията да са допустими само за търговци и маркетинг отдела.
  • Уеб контрол. Той предоставя на предприятията прости средства за следене и управление на уеб трафика на служителите за целите на продуктивността, сигурността и спазването на нормативните изисквания. С помощта на комплексна база данни с филтри, Web Control предоставя динамично URL покритие, точно разпределяне на уеб сайтове или отделни страници в дадени категории и блокира достъпа до неподходящите в реално време.
LAN защита
 
Външният Интернет не е единственият източник на атаки към мрежите за данни. Атаките лесно могат да бъдат стартирани и вътре в мрежата. Кабелни и безжични връзки във вътрешната мрежа предоставят „писта за атака“, която кибер престъпниците ще използват с удоволствие. Дори стабилна физическа система за сигурност, която не позволява на външни лица да проникнат в сградата, няма гаранции за имунизация срещу вътрешни атаки. Мрежовите устройства на Allied Telesis предоставят мощни
защитни функции, включително:
  • Network Access Control (NAC) чрез цялостна автентификация, която гарантира, че нито едно устройство няма да има достъп до мрежата, без да представи своите пълномощни. Функции като роуминг автентификация и двустъпкова автентификация контролират достъпа до свързаните локално или през безжична мрежа потребители.
  • Вградени защитни функции за комутация, маршрутизация и отказоустойчивост.
  • Възможности за защитено управление с криптиране на връзката на администраторите с мрежовите устройства.
  • Специални техники за предпазване от зложелателни атаки, включително сигурност на порт, превенция на DoS атака, DHCP snooping и др.
Защитен отдалечен достъп
 
VPN маршрутизаторите и NGFW устройствата на Allied Telesis предоставят защитен отдалечен достъп, така че служителите могат да използват всички цифрови бизнес ресурси, независимо къде се намират физически в момента. VPN създава сигурен тунел през несигурната среда на Интернет, като преминаващия през тунела трафик може да се криптира с помощта на IPsec или SSL.
 
Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo