Allied Telesis
 
 
Avira
 
 
CUSTOM
 
 
Fujitsu
 
 
OKI
 
 
Techno Pro
 
 
Toshiba Barcode Printers
 
 
Toshiba MFP
 
 
GajShield
 
 
WiseMo
 
 
  Начало » Полезно » • Защо да купуваме оригинални OKI консумативи?


• Защо да купуваме оригинални OKI консумативи?
• Защо да купуваме оригинални OKI консумативи?

 

Независими изследвания потвърждават, че:

Фалшивите и съвместими консумативи могат да увредят вашия принтер.
 
 
Използвайки неоригинални консумативи, Вашата OKI гаранция става невалидна
 
Как да разберете, че закупените консумативи OKI са оригинални?
 
Винаги купувайте от оторизиран дистрибутор на OKI. Винаги питайте за оригинални OKI  консумативи и винаги проверявайте опаковката.
 
Цветните тонери OKI ще бъдат първите, които разполагат с опаковки от ново поколение, за да ви даде сигурност, че купувате оригинални консумативи.
 
Ключов идентификатор е залепен на кутията печат, фолио за сигурност. Печатът на фолиото помага да се обозначи, че опаковката и съдържанието са истински.
 
Проверете кутията
 
Когато се купуват консумативи за Вашия принтер, факс или MFP – проверете първо кутията. Ако фолиото е върху кутията, следователно консумативите в кутията са оригинални. Винаги проверявайте дали фолиото не е било разлепвано.
 
Защо трябва да закупувате оригинални консумативи?
 
С бюджети, които са ограничени, вместо да купуват оригинални OKI консумативи, някои клиенти могат да бъдат изкушени от евтини алтернативи. В края на краищата, тонерът си е тонер, нали?
 
Само оригиналните OKI консумативи са проектирани и произведени, за да работят с принтери и факс машини OKI.
 
На тест, независими изследвания потвърждават, че неоригиналните и съвместими консумативи могат да увредят Вашия принтер и могат да доведът до лошо качество на печата. Използването на неоригинални консумативи, може да отмени Вашата OKI гаранция.
 
За да сте сигурни, че Вашият бизнес не се влияе отрицателно от неоригинални консумативи, винаги купувайте от оторизиран дистрибутор на OKI, попитайте за оригинални OKI консумативи и винаги проверявайте опаковката, за да сте сигурни, че фолиото не е било разлепвано.
 
Имате някакви съмнения за Вашата покупка на консумативи?
 
Ако имате някакви съмнения относно оригиналността на покупката си, свържете се с Вашия оторизиран OKI дистрибутор или местен търговски представител.
 
Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo