Allied Telesis
 
 
Avira
 
 
CUSTOM
 
 
Fujitsu
 
 
OKI
 
 
Techno Pro
 
 
Toshiba Barcode Printers
 
 
Toshiba MFP
 
 
GajShield
 
 
WiseMo
 
 
  Начало » Полезно » • Smart Managed Print


• Smart Managed Print
• Smart Managed Print

 

Оптимизирайте принтиращата си техника и намалете разходите си посредством високотехнологично управление на принтирането.
 
Откриването на скрити разходи е трудна задача. Високотехнологичните услуги по управление на принтирането са форма на оптимизация на принтирането и управленска услуга, които подобряват продуктивността и рентабилността, намаляват разходите във всеки бизнес.
 
OKI цели да понижи краткосрочните, средносрочните и дългосрочните ви разходи от гледна точка на инвестицията в устройство и оперативни разходи. Същевременно подобрява ефективността на устройствата ви и щади околната среда.
 
 
С голям асортимен продукти, OKI може да отговори на нуждите на различни по големина работни групи и то само като се инсталира правилното устройство на правилното място. Това драстично намалява времето за принтиране, количеството похабени документи и подобрява продуктивността на служителите. Ние можем да ви предложим изключителен баланс между брой настолни принтери, устройства за групи и големи централизирани секции, който е изчислен на основата на нуждите на организацията ви и няма да повлияе отрицателно на продуктивността.
 
Графиката по-долу илюстрира колко време може да бъде загубено и възможното отражение на тази загуба като разход за бизнеса.
Чрез процес на оценяване, внедряване, управление и преразглеждане, комбиниран с разнообразието от продукти, които OKI предлага и експертността на Високотехнологичните услуги по управление на принтирането, OKI ще помогне на организацията ви да задвижи продуктивността на служителите и да спестите разходи.
 
 
Облагодетелства бизнеса ви
 
Оптимизирането на принтиращата ви техника може да допринесе за значителни спестявания. OKI обезпечава най-добрата степен на използване на принтерите ви и  поставя принтерите на правилното интериорно място в офиса ви.Това помага да се увеличи продуктивността на служинелите, така че по-малко време да се изразходва в отиване до устройството за копиране или взимане на принтиран документ.
 
Откровенно за Високотехнологичната поддръжка
 
Високотехнологичната поддръжка е цялостна и неразделна част от Високотехнологичните услуги по управлени на принтирането. OKI се занимава с всички видове техническа поддръжка и неизправности; информира ви веднага и имате ли нужда, ви предоставя консумативи.  Работата на вашите устройства се наблюдава отдалечено и периодично са налични изчерпателни отчети. Тези отчеди ви предоставят съвременна информация в реално време за състоянието на вашите устройства.
OKI подкрепя клиентите си на всяка крачка. Всеки клиент има индивидуален OKI мениджър, който е на разположение през целия процес и осигурява обучение на персонала ви, така че да сте спокойни при последващото използване на софтуера. Всички устройства се наблюдават непрестанно и техническата поддръжка се извършва дистанционно или на място, когато това е необходимо.
 
Оптимизира нуждите ви от принтиране. Задвижва продуктивността. Пести парите ви.
 
Освен че подпомагаме управлението на устройствата и консумативите ви, ние можем да ви дадем съвет за комбинация от устройства и къде е най-добре да се разположат. Посредством пълна прозрачност на дейността, ние можем да определим от къде/какво можете да спестите и да ви помогнем да промените поведението на служителите, като се намали ненужното принтиране.
 
 
Решения на OKI за управление на принтиране и на документи
 
Високотехнологични услуги за управление на страница
Намалява общия разход за принтиране във фирмата ви.
 
Високотехнологични услуги за управление на документи
Оптимизира и управлява документооборота ви, като намалява разходи и подобрява ефикасност
 
Високотехнологични решения
Открийте как високотехнологичните решения на OKI увеличават принтирането, документооборота, управлението и сигурността в бизнеса ви.
 
 
 
 
Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo