Allied Telesis
 
 
Avira
 
 
CUSTOM
 
 
Fujitsu
 
 
OKI
 
 
Techno Pro
 
 
Toshiba Barcode Printers
 
 
Toshiba MFP
 
 
GajShield
 
 
WiseMo
 
 
  Начало » Полезно » • Smart Managed Document


• Smart Managed Document
• Smart Managed Document
 
Усъвършенстването на вашия документооборот намалява разходи и увеличава ефективността на работата ви.
 
Скритите разходи в управлението на документооборота са около 47%.* С OKI този разход може да бъде идентифициран и намален. Създадени за корпорации, високотехнологичните услуги по управление на документи доразвиват принципите на услугите по управление на документи в процеса на организиране на работата във вашата организация.
 
Основна предпоставка при Високотехнологичните услуги по управление на документи е премахването на ръчната обработка на документи, посредством дигитализирането им. Така много по-бързо и лесно архивирате, извличате обратно и споделяте в организацията в условията на защитена инфраструктура. 
 
OKI ще анализира съществуващият начин на обработка на документи и ще предостави решение за оптимизиране и подобрение на ефективността на документооборота ви.
 
 
Комбинацията от хардуер и софтуер на OKI гарантира, че пресъздаването, разпространението, обработката на документ и крайния резултат са направени професионално. Това подобрява продуктивността на служителите ви.
 
През уеб-базираната платформа sXP можете гладко да интегрирате вашия мултифункционален принтер към корпоративните ви приложения или решения от трети страни. Поставите ли sXP в центъра на продуктивността на бизнеса ви ще можете да насочите изразходването на хартия в посоката, която искате.
 
 
Облагодетелства бизнеса ви
 
За да подобри всички елементи при работата ви с документи, OKI използва холистичен подход и индивидуално изготвено решение. Така осигурява спестявания в каквато и да било по големина организация.
 
Високотехнологичната поддръжка дава спокойствие
 
Високотехнологичната поддръжка е част от Високотехнологичните услуги по управление на документи и предлага цялостна услуга по поддръжка. Това обезпечава дистанционно техническо обслужване и непрекъснато опериране на устройството; предоставяне на консумативи, в момент, когато са необходими; индикиране на технически проблеми дори без да сте разбрали за тях.
OKI подкрепя клиентите си на всяка крачка от пътя им. В продължение на целия процес нашите професионалист-счетоводители ще обучат служителите ви. Всички устройства непрекъснато се наблюдават отдалечено. Техническото обслужване се извършва дистанционно или на място, когато проблемът го изисква.
 
Оптимизира нуждите ви от принтиране, по начин, който ви пести пари.
 
Посредством структуриран процес OKI открива най-точното решение за документооборота във вашата организация. Ние изучаваме и анализираме настоящия процес и документооборот. На тази основа правим препоръка за интегрирано решение, което съчетава диапазон от високотехнологични принтиращи устройства и софтуер. Изпълнението на тази препоръка гарантира ефективност на целия процес на боравене с документи.
 
Непрекъснатото управление, преоценка и внедряване на процес от наша страна гарантира, че вашият документооборот ще бъде винаги в крак с промените в самата ви организация.
 
*ALL Associates Group – Брой служители в компания 500 и 5,000  във всички видове индустрии
 
 
 
 
Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo