Allied Telesis
 
 
Avira
 
 
CUSTOM
 
 
Fujitsu
 
 
OKI
 
 
Techno Pro
 
 
Toshiba Barcode Printers
 
 
Toshiba MFP
 
 
GajShield
 
 
WiseMo
 
 
  Начало » Полезно » • PrintSuperVision


• PrintSuperVision
• PrintSuperVision

 

 PrintSuperVision добавя ново измерение в управлението на принтерите. Това решение използва интернет браузъра на системния администратор. Без усилия намирате местоположение, настройвате, наблюдавате и поддържате принтерите и мултифункционалните си устройства, при това независимо от броя на устройствата, от едно място или от където и да било по света.

 
Лесен за използване и интуитивен, този софтуер предоставя пълен обхват от функции за управление и то не само за принтери с марка OKI, но и за други марки.
 
Отдалечено управление на принтер в реално време
 
Използвайте PrintSuperVision, за да наблюдавате в реално време състоянието на принтерите и мултифункционалните ви устройства, за да виждате колко и как се използва устройството, за да управлявате и обновявате консумативите. Достъпете ползвателския интерфейс през обикновен интеренет браузър и само конфигурирайте софтуерa така, че да отговаря на личните ви предпочитания за управление на принтера.
 
Снимка на състоянието 
 
PrintSuperVision ви дава възможност задълбочено да идентифицирате конфигурациите и възможностите на устройството на един екран и при използването на различни показатели. Показателите се отчитат в реално време, маркирани са с различни цветове и по оперативен статус, лесни са за разшифроване.
 
Проследяване на обема принтирани страници
 
Докладите на PrintSuperVision за брой принтирани страници бързо показват обем на едно или повече устройства в реално време. Създавате графики и принтирате резултати направо от приложението или извличате данни в различни формати.
 
Поддържа непрекъсната видимост на местоположението на устройството ви
 
С PrintSuperVision извличате план на помещението, географски карти и карти на обект. С помощта на тези карти и използвайки диалоговите икони можете да създавате различни нови планировки. Така лесно оценявате ергономичността на местоположението на устройството.   
 
Увеличено до максимална степен време на употреба, намалени до минимум разходи за сервизни обаждания
 
Докладите на PrintSuperVision за употреба на консумативи предвиждат необходимостта от смяна на консуматив по дати. Това ви дава възможност да си планирате добре разходите за покупки. Получавате имейл съобщения кога ще бъде необходимо да се направи доставка. Поръчвате онлайн само с няколко „клика“ и от който уеб сайт искате. 
 
 
 
Характеристики
 
   • Инициира управление и наблюдение на принтери и мултифункционални устрпйства OKI и съвместими устройства на други производители
   • Проследява разходите за принтиране
   • Предвижда нивата на изразходване на тонер и живот на барабан, което прецизира планирането
   • Лесни настройки на принтиране, които могат да се направят от едно устройство на много други
   • Използва стандартен уеб браузър за наблюдение на състоянието на устройството
   • Създава и контролира право на достъп
   • Извеждане на докладите за използване на устройството на екран или в XML, или Excel формат; извличане на данни в Text и CSV формати
   • Времево планиране на докладите и автоматично генериране на изпращането на имейли
   • Онлайн поръчки или отпечатване на хартия на заявки за покупка
 
Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo