Allied Telesis
 
 
Avira
 
 
CUSTOM
 
 
Fujitsu
 
 
OKI
 
 
Techno Pro
 
 
Toshiba Barcode Printers
 
 
Toshiba MFP
 
 
GajShield
 
 
WiseMo
 
 
  Начало » Полезно » • AMF Solution


• AMF Solution
• AMF Solution

Опростяване на управлението на мрежата с AMF

AMF добавя реална и непосредствена стойност към бизнеса чрез решаване на една от най-належащите нужди в ИТ сектора. AMF осигурява единна инфраструктура, която може да се управлява като едно цяло, намаляване на сложността и TCO, и позволява да се направи повече с по-малко.

Управление на мрежовата инфраструктура е времеотнемащо, скъпо, и по традиция изисква намесата на трети страни за ефективно управление на големи мрежи. Облачният компютинг и конвергентните инфраструктури осигуряват голяма част от бизнес стойността за предприятието, но те добавят и сложност. На свой ред, мрежите трябва да бъдат по-адаптивни  и да се развиват с все по-високи скорости, за да бъдат в крак с най-модерните приложения и модели за предоставяне на услуги, които вървят ръка за ръка. За всичко от виртуализацията за мобилност и BYOD, мрежите трябва да бъдат в състояние да вървят в крак с бизнеса. Allied Telesis Management Framework ™ (AMF) помага да се направи само, че чрез значително намаляване на времето и разходите за управление на мрежова инфраструктура.

AMF е вградена технология създадена от Allied Telesis, която доставя реална и непосредствена стойност за бизнеса. Много предприятия виждат SDN като "сребърен куршум", за да се опрости и оптимизира ефективността на тяхната околна среда. Докато SDN може да достави пъргавина и гъвкавост - което е от особено значение за центрове за данни и големите организации - за управлението и контрола на мрежата остават други предизвикателства. Най-належащите нужди на много организации настояват за единна, обединена инфраструктура, която може да се управлява като едно цяло, намаляване на сложността и TCO и позволява повече да се направи с по-малко.

AMF постига и повече, като предлага:

  • Обединено управление на мрежата от всяко устройство в нея
  • Графично управление на мрежата с Vista мениджър
  • Частни или публични облачни опции за разполагане с AMF Cloud
  • Мрежа за автоматизация, която опростява и автоматизира задачите по мрежата
  • „Интелигентна“ мрежа, която реагира на промени в мрежата и автоматично променя топологията на мрежата
  •  Автоматично архивиране, възстановяване и поправяне на устройства, като те се добавят към мрежата

Чрез тази комбинация от надеждни функции, AMF води до по-ниски оперативни разходи чрез намаляване на сложността и степента на усилието, необходимо за поддържане на мрежата. Един от клиентите на Allied Telesis съобщи намаляване на оперативните си разходи, докато използва AMF, с 60%.

 

Научете повече за Vista Manager.

Научете повече за AMF Cloud.

Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo