Allied Telesis
 
 
Avira
 
 
CUSTOM
 
 
Fujitsu
 
 
OKI
 
 
Techno Pro
 
 
Toshiba Barcode Printers
 
 
Toshiba MFP
 
 
GajShield
 
 
WiseMo
 
 
  Начало » Полезно » • LED Technology


• LED Technology
• LED Technology

ТАЙНАТА Е РАЗКРИТА!

Изглежда, че наскоро водешите  в технологично отношение индустии и производители, автомобилна, за производство на преносими кимпютри и съвременен дизайн в осветлението, разкриха тайната на LED (светодиод) концепцията. 

Тези индустрии разпознаха в LED технологията иновация, която да им предложи, в това число и на клиентите им, съществени преимущества. Производителността може да бъде подобрена в сфери, където има нужда от голям контрол върху разходите, по-добро качество, намаляване влиянието върху околната среда, спрямо при случаите на използване на предишни модели и на по-традиционните им конкуренти. 

Видеото показва новата LED технология на OKI от трето поколение.

Сектора на решенията за принтиране не остана в страни от тази тенденция, което се потвърждава от пазара, който в момента отчита значително покачване на активността на големите производители по отношение на развиване на решения на основата на цифрово-LED принтиране.

OKI СА ПИОНЕР

Все пак, тази технология не е нова. През 1989 год. OKI Printing Solutions създава първите си принтери, на основата на технологията цифрово-LED принтиране. През последните две десетилетия OKI непрекъснато усъвършенстват и развиват технологията. В резултат последните поколения принтерите OKI предлагат значителни подобрения в ключовите аспекти на производителност на принтерите си.

Няма съмнение, че въвеждането на LED технологията като най-сигурната общоприета алтернатива на лазерно основаващите се технологии за принтиране, се дължи на това, че тази технология успя да посрещне безпрецедентната нужда на бизнеса от решения относно възвръщаемостта на инвестициите, при това в момент на финансова стагнация. Това най-добре се вижда в сферата на малкия и среден бизнес, където тези компаниите са в обща конкурентна среда, заедно с пазарите, които разполагат с по-големи бюджети и, които са много по-агресивни.

И ето, тайната е разкрите. Поне така изглежда, след като пазарът на решения за принтиране е в готовност да премине от ерата на лазера към ерата на цифровия LED; след като производителите и ползвателите също приемат, че това вече не е: - „хубаво е да го имаш“, а на дневен ред е: -„ефективно да принтираш“.  

РАЗВИТИЕ ВЪВ ВРЕМЕТО НА LED ТЕХНОЛОГИЯТА OKI 

Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo