Allied Telesis
 
 
Avira
 
 
CUSTOM
 
 
Fujitsu
 
 
OKI
 
 
Techno Pro
 
 
Toshiba Barcode Printers
 
 
Toshiba MFP
 
 
GajShield
 
 
WiseMo
 
 
  Начало » Полезно » • LED Technology vs. Laser


• LED Technology vs. Laser
• LED Technology vs. Laser

ПРЕИМУЩЕСТВАТА НА LED ТЕХНОЛОГИЯТА?

       Със създаването си, LED технологията посрещна безпрецедентната нужда на бизнеса от решения относно възвръщаемостта на инвестициите, при това в момент на финансова стагнация. Ето защо, LED технологията се превърна в най-сигурната общоприета алтернатива на лазерно основаващите се технологии за принтиране.

      В допълнение, има още четири ключови елементи, които дават на LED технологията следните преимущества: Висока разделителна способност, тя е технология, Щадяща  околната среда, Компактност и Надежнаст.

      Тези четири характеристики и преимущества на LED технологията са основополагащи за изключителното качество на печат, всеки път, когато се печата, като влиянието върху околната среда е сведено до минимум.

      При LED принтиращите глави параметрите: надежност и размер, преодоляване на грешки и компактност (в степен такава, че принтерът да може да поставя върху настолен компютър) са разработени в еднаква степен

ВИСОКА РАЗДЕЛИТЕЛНА СПОСОБНОСТ
HD

       По-малките размери на точката, всеки път създават по-голямо качество на изходните данни. Посредством използването на много на брой и малки цифрови светодиоди, разположени равномерно по дължината на дадена решетка, става възможно да се принтира изключително прецизно дори по ръбовете на листа. Технологията ProQ променя времето на активност на светодиода, което води до увеличаване на наситеността на цвета и детайлизацията на принтиране. Така се постигат превъзходни изображения с финни детайли, при това принтирани бързо.

      1200 светодиодни точки на 1 инч позволяват да се постигне точност на ъглите, при съвсем малък детайл (край на писмен знак или на фина линия).

С ГРИЖА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА
Environment

       Технологията ‘Green ASIC’, която е търговска марка на OKI Printing Solutions, чрез третото си поколение LED решение, изведе на преден план важността от подобряването на консумацията на енергия. Режимът Deep Sleep (дълбок сън) постига ненадмината консумация от по-малко от 1.1 Вата, равняващи се на малка ел. крушка. За сравнение консумацията на стандартен принтер е 5 Вата в режим stand-by (изчакване). Интелигентният режим Eco автомативно настройва скоростта на принтиране и температурата на изпичане така, че да консумират възможно най-малко енергия, като по този начин се намаляват разходите.

КОМПАКТЕН
Compact

        В печатащите LED глави OKI се прилага технологията за тънкослойно свързане „епитаксия“. Това позволява множеството чипове, монтирани върху PCB, да се намалят с 50% и използваните кабели да бъдат намалени с 20%. Резултатът е: подобрена продуктивност на печатащата глава.

       Така само един вид чип е достатъчно да бъде монтиран на PBC, което намалява наполовина размера на печатащата глава. Това увеличава качеството на печат на LED принтера, при използване на много по-малко щаси. Това е много ценна характеристика при използване на принтери в офиси на малък и среден бизнес. 

 

НАДЕЖДЕН
Reliable

       LED печатащите глави имат по-малко движещи се части и поради това са изключително надеждни. LED технологията е с доживотна гаранция и при тази технология няма използване на сложни оптични системи и движещи се лазерни части. Това обезпечава сигурност и минимизира случаите на неизправност. LED печатащите глави са толкова надеждни, че имат доживотна гаранция.

Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo