Allied Telesis
 
 
Avira
 
 
CUSTOM
 
 
Fujitsu
 
 
OKI
 
 
Techno Pro
 
 
Toshiba Barcode Printers
 
 
Toshiba MFP
 
 
GajShield
 
 
WiseMo
 
 
  Начало » Полезно » • WiseMo – сфери на приложение


• WiseMo – сфери на приложение
• WiseMo – сфери на приложение

WiseMo– софтуер за отдалечено наблюдение

 

Софтуерът за отдалечено наблюдение WiseMo може да се използва в различни случаи от всяка точка на света, където има компютър, сървър, устройство, мобилен телефон, скенер или друго устройство, което поддържа операционна система и което трябва да се достъпи, управлява и/или поддържа.

 

Вижте някои сфери и тип клиенти, за които WiseMo е изключително добро решение:


1. Дистанционна IT поддръжка

Компания за IT поддръжка е придобила голям брой WiseMo клиентски хостове, които тя инсталира на своите клиенти в цялата страна, с цел предоставяне на техническа поддръжка. Преди инсталирането, компанията за поддръжка конфигурира как иска да бъде изпратен хост файлът (т.е. парола, потвърждаване на достъп, удостоверяване на потребителя и т.н.) - и след като бъде инсталиран към конкретните устройства, лицето за поддръжка може безопасно да осъществява достъп, да управлява и поддържа устройства на своите клиенти. Компанията за поддръжка има гъвкавостта да „браузва“ през различни потребителски домейни в зависимост от това кой клиент има нужда от поддръжка. Когато отварят домейн на конкретен клиент, могат да се преглеждат всички налични устройства, които имат нужда от поддръжка.

 

 2. Таксита

Таксиметрова компания се сдобива с голям брой WiseMo хостове, които са инсталирани на Android таблети във всяко такси. Android таблетът дава възможност на водача да използва навигация, да намира локации, да води бележки и други. Следователно персоналът за поддръжка на таксиметровата компания може да осъществява дистанционен достъп до таблетите, да управлява, контролира и поддържа, когато има нобходимост, дори когато таксито е на път и таблетът не може да се контролира от водача.

 

 

 

3. Хотели, ресторанти и туристическата индустрия

Голяма хотелска верига се сдобива с WiseMo хостове не само за своите компютри и сървъри, но и за всички мобилни терминали в техните ресторанти, барове и кафенета, които сервитьорите използват да приемат поръчки и да издават касови бележки. Тези мобилни терминали са предимно оборудвани с операционна система Android, която разбира се поддържа WiseMo. Служителят по поддръжката има централен достъп до всички мобилни терминали на сервитьорите, може да прехвърля и архивира файлове, да локализира устройството, ако е изгубено, да го управлява и настройва, когато е необходимо.

4. Телекомуникации

A – Интеграция на услуги

Голям телекомуникационен оператор е интегрирал WiseMo хост с тяхната услуга, като допълнителна услуга за отдалечен достъп, предлагана от доставчика - за родители, които да контролират устройствата на децата си или за професионални потребители, които да осъществяват дистанционен достъп и контрол на устройствата, независимо къде се намират.

 

B – Интеграция на таблети

Доставчиците на таблети могат да предлагат WiseMo хост като добавка към всеки таблет или телефон, който продават, като добавят услуги за отдалечена поддръжка при всяка продажба. По този начин, когато потребител се сблъска с проблем с устройството си, може незабавно да получи дистанционна помощ/управление, без дори услугата му да бъде прекъсната.

 

5. Обучение

Организация инсталира WiseMo хостове на компютрите и устройствата на своите служители, за да им покаже как да изпълняват определени задачи на своето устройство. Например, има нов CRM, инсталиран във всяко устройство на служител. Лицето за поддръжка може не само да демонстрира как се използва CRM, но може също така да отстранява проблеми дистанционно, когато се налага.

 

 

 

6. Контрол на устройства

Организациите и професионалистите може да искат да заключат или изключат своите устройствата ако те бъдат загубени. Единственият начин да се направи това е чрез отдалечен достъп до устройството и незабавно изключване. В комбинация с мощен MDM инструмент (Akeydor Limited предлага MDM заедно с WiseMo Remote Access), пакетът WiseMo & MDM става мощен инструмент за професионалните потребители.

 

 

 

 

7. Управлявайте сървъри, компютри и устройства

Възможно е да има сървъри, заключени в мазето и оставени без надзор. WiseMo може бързо и безопасно да осъществява дистанционен достъп до тях. Ненаблюдаваните компютри могат да бъдат заключени в помещения, в които не трябва да има човек (напр. в  здравеопазването). WiseMo има достъп до тях в пълна безопасност. Ненаблюдаваните устройства могат да бъдат и камери (с операционна система Android), до които WiseMo може да има достъп за управление и поддръжка.

 

 

8. Продажби на дребно - скенери, мобилни терминали, баркод          принтери и други

Веригите супермаркети имат стотици скенери, които използват за сканиране на продукти и генериране на баркодове. Тези скенери могат да използват операционна система Android, но могат да използват и Windows CE. WiseMo е ЕДИНСТВЕНИЯТ продукт днес, който все още поддържа старата операционна система Windows CE. WiseMo хостът може да бъде инсталиран на всеки скенер, така че персоналът за поддръжка да има достъп, да управлява и поддържа тези скенери.

POS: WiseMo може да бъде инсталиран на всеки POS, който може да бъде контролиран централно за прехвърляне на файлове (като дневните приходи и постъпления).

 

9. Здравеопазване 

Болниците използват софтуера за отдалечен достъп (WiseMo) на своите компютри и сървъри, така че да не се налага персоналът да стои в помещения, където рискът от заразяване е висок. Тези компютри и сървъри могат да бъдат заключени в кабинети за проверка или в стаи за скенери, в лаборатории или дори на места, където рискът е голям - WiseMo ще получи достъп до тези устройства бързо и безопасно.

 

 

10. В движение

Потребителите получават достъп до всяко от устройствата си, било от комфорта на своя iPhone, от своя Android, или от уеб браузъра от всеки компютър, който ще намери на разположение по време на пътуването си, при условие че знае паролата си, както и паролата за хост компютъра. Достъпът до неговите устройства в движение става изключително лесен и безопасен.

 

 

Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo