Allied Telesis
 
 
Avira
 
 
CUSTOM
 
 
Fujitsu
 
 
OKI
 
 
Techno Pro
 
 
Toshiba Barcode Printers
 
 
Toshiba MFP
 
 
GajShield
 
 
WiseMo
 
 
  Начало » Полезно » • Софтуер, подходящ за различни индустрии


• Софтуер, подходящ за различни индустрии
• Софтуер, подходящ за различни индустрии

WiseMo може да подкрепи Вашия бизнес, независимо в коя индустрия е той

WiseMo е софтуер за отдалечен достъп и контрол на десктопи, сървъри, преносими компютри, мобилни терминали, таблети, смартфони и други устройства, работещи с Windows, Mac, Linux, Android, iOS (iPad / iPhone)

Независимо дали сте голяма глобална организация или работодател с няколко служителя, вие може да се възползвате от решенията за дистанционно управление на WiseMo. Независимо дали трябва ефективно да поддържате стотици или хиляди потребители и устройства, или използвате един сървър, който се намира 5 етажа надолу, решенията за дистанционно управление на WiseMo Ви помагат да свършите работата бързо - и от удобството на бюрото си, или където и да се намирате. Финансови институции, публичен сектор, фармация, корабоплаване или каквато и да е вашата индустрия, инвестицията в WiseMo е инвестиция във вашата производителност - и то със светкавична бърза възвръщаемост.

Здравеопазване
Наблюдавайте Вашата ИТ инфраструктура в здравеопазването. WiseMo може да Ви даде 24/7/365 достъп до вашите системи и компютри, така че можете да проверявате вашите системи, да актуализирате софтуера и да управлявате хардуера от разстояние.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Информационни и развлекателни табла
Актуализирайте и променяйте екраните, техните надписи или информация, ако е необходимо. С WiseMo можете да се свързвате с няколко системи едновременно, дори и такива на труднодостъпни места.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Индустрии с отдалечени локации
Ако вашият бизнес разчита на специализирани технологии, намиращи се на километри от градска среда, или от брега - WiseMo може да ви помогне. Използвайки само достъп до Интернет, можете да поддържате критични за бизнеса системи от всяка точка на света, спестявайки време и ресурси в процеса.
Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo