Allied Telesis
 
 
CUSTOM
 
 
OKI
 
 
Techno Pro
 
 
Toshiba Barcode Printers
 
 
Toshiba MFP
 
 
WiseMo
 
 
  Начало » Полезно » Лазерно гравиране


Лазерно гравиране

Лазерно гравиране

Лазерно гравиране

Накратко:

Край на падащите лепенки и изтриващите се бои. Персонализирайте Вашите подаръци и лични вещи с най-съвременния метод за гравиране.

 

Лазерното гравиране е най-съвременният и високотехнологичен метод, чрез който можете да поставите Вашия корпоративен отпечатък и да персонализирате различни предмети. Самият процес представлява отделяне на най-горния слой на материала до получаване на желания надпис, лого, графика и др. Благодарение прецизността на лазерния лъч, който може да гравира ясно и съвсем малки детайли, изображенията са от много високо качество.Значително удобство е и възможността за изработване на единични гравюри, без значително оскъпяване.Практически лазерното гравиране има много широко приложение:

- Нанасяне на изображения, различни символи и лога и надписване на подаръци, ювелирни украшения, мобилни телефони, лаптопи, фотоапарати и т.н.

- Гравиране на сувенири, поименни награди и разбира се изобразяването на лога, символи и надписи са от най-разпространените сфери за използването на лазерно гравиране. Масово навлязлото в практиката лазерно гравиране е и в основата на декорирането на станалите модерни вече утвърден моден аксесоар са и луксозно изпълнените лазерно гравирани метализирани визитни картички.

- Надписване на клавиатури на мобилни компютри , настолни компютри, ..

- Маркиране на промишлени стоки, нанасяне на серийни номера и баркодове върху предните панели на всякакви технически уреди, както и автомобилни части. Този вид приложение на лазерното гравиране спомага и за предпазване от кражби.

- Гравиране на пластмаса, метал, ....

Лазерно гравиране на клавиатура Fujitsu S936 Видео

 

Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo