Здравеопазване
 
 
Инжинерство
 
 
Маркетинг
 
 
Образование
 
 
Офис Решения
 
 
Търговия
 
 
Финанси
 
 
Човешки ресурси
 
 
  Начало » Решения » • OKI - Smart Solutions


• OKI - Smart Solutions
• OKI - Smart Solutions
 
От етажното разпределение и Autocad чертежите до CAM проектите и плановете на обекти, архитектурните, инженерните и строителните компании разчитат на широкоформатните мултифункционални принтери, за да принтират, сканират, копират, разпространяват и архивират индустриалните си документи, при това бързо и лесно.
За да увеличат до максимален размер продуктивността и да ускорят комуникациите, широкоформатните мултифункционални принтери трябва да бъдат бързи, надеждни и да предлагат възможност за свързване с клиентска мрежа, като продукцията им е с изключително качество дори и при ежедневно високо натоварване.
 
Педизвикателствата:
 
  • Традиционните широкоформатни принтери и плотери могат да бъдат ненадеждни и да нямат важни опции, които са необходими за ефективната работа и на практика губят време на умелите професионалисти.
  • Клиентите имат нужда от бърз достъп до последните схеми, но не всички широкоформатни принтери могат да се свързват с клиентски мрежи и да предават схеми и композиции електронно.
  • Широкоформатните инженерни принтери често имат голям отпечатък на основата си, с което заемат много ценно място.
  • Лошото качество на принтирания резултат може да затрудни разчитането на сложни композиции и важни технически детайли да се загубят, което отлага и накланя клиентското решение към „не“
 
Как OKI може да помогне да подобрите бизнеса си
 
 
Увеличава времето на активно ползване и продуктивността
 
 Работейки в рамката на строго спазване на срокове, архитектурните, инженерните и строителните компании се нуждаят от  надеждно оборудване за поддържане на продуктивността.
Широкоформатните принтери Оки са създадени така, че да се минимизира интервенцията на ползвателя. Те са известни в CAD/CAM индустрията и сред архитектурните, инженерните и строителните компании с надеждността си, с лесния за употреба тъч контролен панел, с барабана, който се сменя лесно от ползвателя и е температурно контролируем  (също както и тонера, което пести от разходи за сервизно обслужване), и с дългия живот на различните компоненти на устройството, което удължава времето на активно ползване.
Някои от другите функции са: автоматично преценяване на широчината на рулото хартия, лесни „drag-and-drop/захвани-и-тегли,пусни“ операции, принтиране при обработване на данни в едно цяло, контрол на операциите, аутентикация на потребителя, с цел конфиденциалност на документа, способност за бързо сгъване и подреждане.
За да се увеличи до максисум продуктивността има наличен хардуерен интерфейс за свързване на сгъващите и устройствата за окончателна обработка в една технологична линия от ролката хартия до крайния готов, сгънат и перфориран строителен чертеж. 
 
Осигурява гладка комуникация и връзка с клиентските мрежи
 
 
Добрата комуникация с клиентите изисква ясни, четливи документи, които вдъхват живот на различните планове и чертежи.
Задминавайки функционалността на алтернативните принтери и плотери, широкоформатните мултифункционални устройства на OKI, дават възможност на професионалистите да изпращат сканирани данни в PDF направо към споделена папка, което прави тези устройства идеални за архивиране и безпроблемна електронна комуникация с клиентските мрежи.
Мощен софтуер позволява универсална инсталация в мрежата, включително настройване на права по групи, с което се управляват разходите на отделните центрове.
 
 
 
Устройствата имат малък отпечатък на основата, което увеличава ценното офисно пространство
 
 
Много широкоформатни принтери и плотери заемат  изключително много пространство, а то е ценно.
До 40% по-малки на размер от много конкурентни модели, широкоформатните мултифункционални устройства на OKI са направени така, че оперирането с хартията да се извършва отпред, което позволява да бъдат поставяни срещу стени и в малки работни пространства.
За да могат да се подреждат в една линия и центрират с машините за окончателна обработка и за сгъване, мултифункционалните принтери на Оки се предлагат и във вариант за задно подаване на хартия.
 
 
 
 
Гарантира перфектен контраст и разбираемост на изображението при висококачествена черно-бяла производителност.
 
Документите в голям формат са ключови за получаване на вътрешни и външни одобрения. Обаче, твърде често архитектурните, инженерните и строителните компании са ограничени от възможностите на принтерите, които имат във фирмата. Това означава, че акционерите и клиентите не могат да виждат цялата картина.
Широкоформатните многофункционални устройства на OKI постигат изключителна черно-бяла LED чистота на образа дори при висока скорост на принтиране.
Съвременната CIS технология с две лампи подобрява качеството на сканиране на хартия, която е била сгъната или смачкана. Същевременно способността за принтиране на дълги листа до 20 м. предоставя цялостно зрително поле при големи чертежи и схеми за принтиране.
 
 
Бърз поглед върху преимуществата.
  • Широкоформатните мултифункционални принтери OKI предоставят поле за продуктивност на заетите архитектурни, инженерни и строителни компании посредством надеждните композиции, консумативи, които могат да се сменят от самия ползвател и лесен за употреба цветен тъч панел за управление.
  • Изпращате сканирани данни в PDF направо към споделена папка или разпространявате направо в клиентска мрежа. Мощният софтуер позволява универсална инсталация в мрежа, включително настройване на права по групи, с което се управляват разходите на отделните центрове.
  • Пести ценно офис пространство, защото  широкоформатните принтери OKI са компактни.
  • Обезпечава акционерите и клиентите да могат да виждат цялата картина с изключителна черно-бяла LED чистота на образа и при дължина на листа до 20 м.
 
Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo