Здравеопазване
 
 
Инжинерство
 
 
Маркетинг
 
 
Образование
 
 
Офис Решения
 
 
Търговия
 
 
Финанси
 
 
Човешки ресурси
 
 
  Начало » Решения » • OKI - Smart Solutions


• OKI - Smart Solutions
• OKI - Smart Solutions
 
Рязкото развитие на технологиите в последните години сериозно промени ролята на маркетинга.
 
Дигиталните реклами значително нарастнаха и станаха ядрото в стратегиите за спечелване на клиенти и задържането им като такива.
 
В резултат бизнесът започна да се нуждае от гъвкавост, за да съчетае физическия и дигитален поток реклама. Същевременно се налага бързо и ефикасно да се разработват кампании и съответни презентационни материали, при това вътрешнофирмено. Ключови при индивидуализирането на комуникацията и в управлението и увеличаването на продажбите се оказват: сканирането, набавянето на данни и CRM интеграцията.
 
Предизвикателствата:
  • Маркетигновите кампании трябва да бъдат строго целененасочени, да хващат окото, да са индивидуализирани по такъв начин, че да привличат вниманието на целевите пазари. Това, обаче е предизвикателство за фирмения бюджет и затруднява създаването на вътрешнофирмения дизайн.
  • Търговските екипи, клонове и другите отдели се нуждаят от бърз достъп до съвременни рекламни материали от всякъде.
  • Маркетинговите проучвания и материалите за определени събития трябва да бъдат в крак със съвремието и да отразяват по индивидуален начин клиентските предпочитания. От своя страна това информационно ниво може да бъде твърде времеемко.
  • Канцеларските и рекламните материали са скъпи за създаване и осъвременяване, когато се възлагат за произвеждане на външна организация, обаче някои принтери предлагат такава гъвкавост и с тях може да се създават целенасочен дизайн върху цветна медия при точно съответствие на цветовете. 

 

Как OKI може да помогне да подобрите бизнеса си

 
Преминете към вътрешнофирмено принтиране, за да създавате индивидуализирани материали и да управлявате знанието за конкретната марка.
 
С последните модели принтери OKI е изгодно да създавате вътрешнофирмено качествени брандирани рекламни материали.
 
В хода на създаване и индивидуализиране дизайнът може да бъде тестван и развиван в марки серии.
 
За организациите с много клонове принтирането при конкретна нужда пести разходи за разпространение като се премахва необходимостта от транспорт между отделните клонове.
 
 
 
 
Предоставете бърз, в пределите на компанията  и паралелен при необходимост от принтиране.
 
За да могат клиентите да виждат фирмените рекламни материали, маркетинг отделите често ги създават на място, а понякога се използват и рекламни агенции. 
 
 При запазване и номериране на файлове на централен сървър или в клауд пространство, фирмените клонове и търговците имат бърз достъп до  актуално съдържание от всяко място и могат да принтират при необходимост.
 
Възможността за разнородното съчетаване на изображения и информация, съобразено спрямо индивудуалния клиент, правят рекламните материали уместни и ангажиращи.
 
 
Индивидуализирай материали и пести време с електрони форми и регистрация на събития.
 
Корпоративните събития са чудесна възможност за събиране на информация относно присъстващите и предпочитанията им.
 
В същото време за маркенинг отделите и за присъстващите попълването на хартиени документи и придвижването на данни може да бъде твърде времеемко.
 
Лесно въведени на таблет, самостоятелните регистрации при присъствие на дадено събитие и други онлайн форми, добавя електронни данни към документооборота, като пести време и материали.
 
Бързото принтиране направо от мултифункционален принтер OKI улеснява индивидуализирането и осъвременяването на дневния ред на всеки един от присъстващите на събитието.
 
Насочи рекламното въздейтвие и фокусирай клиента върху софтуера за създаване на дизайн, иновативното бяло и кристално гланцово принтиране.
 
От канцеларските материали до баркодовете и брошурите, софтуерът и функциите за бизнес дизайн правят текстовата редакция, графиките и принтираните материали лесни за създаване по поръчка, като същевременно намаляват разходите за принтиране и създаване на дизайни.
 
Вече готов, дизайнът може да бъде принтиран навсякъде в организацията от принтер OKI и така разходите за разпространяване намаляват.
 
 
 
 
 
Бърз поглед върху преимуществата.
  • Финансово изгодно принтиране при необходимост. Разработване на индивидуализирани рекламни и промоционални материали. Намаляване на разходите за разпространение. Всичко постигате вътрешнофирмено с принтер OKI.
  • Пести се време на маркетинговия екип, на клиентите, на присъстващите на дадено събитие посредством използване на електронни форми за регистрация на таблет, а в последствие и създаване и принтиране на конкретни индивидуални материали с точен дневен ред.
  • Съответстващ на водещия в индустрията дизайн и софтуерни пакети. Това ви предоставя възможност да създавате канцеларски и рекламни материали по поръчка.
  • Внесете творчество и силно въздействащ дизайн в работата на фирмата чрез принтиране с бял тонер, цветно принтиране с висока разделителна способност и върху разнообразна медия.
 
Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo