Здравеопазване
 
 
Инжинерство
 
 
Маркетинг
 
 
Образование
 
 
Офис Решения
 
 
Търговия
 
 
Финанси
 
 
Човешки ресурси
 
 
  Начало » Решения » • OKI - Smart Solutions


• OKI - Smart Solutions
• OKI - Smart Solutions
 
Днешната среда за продажби може да бъде едновременно предизвикателна и удовлетворяваща. Докато движението срещу способността да се спряваме с всякакви проблеми набира скорост, потребителите стават все по-взискателни и конкуренцията все по-голяма.
Запасяването и доставката на място, които твърде бавно догонват тенденциите в продажбите и клиентските очаквания, подтикват клиентите да купуват онлайн или да търсят други начини за покупки.
 
За да задвижват процесите, за да ангажират клиентите, да удовлетворяват очакванията им и да запазват клиентската принадлежност към дадена марка, търговците трябва непрекъснато да правят промоции и да прегръщат иновациите.
 
Предизвикателства:
 
  • Да се откроиш, да привлечеш, да задържиш и да създадеш фантастично клиентско преживяване за покупка, за да увеличиш продажбите и клиентопотока.
  • Да запазиш търговска гъвкавост в печалбата, включително бързо създаване на рекламни материали и представяне на нови продуктови линии. Да задвижва клиентска обвързаност и удовлетвореност в свят със способност на хората да се спряват с всякакви проблеми, като намира нови начини за среща с клиенти. Това е ключово за увеличаване на обема на продажби и приходи.
  • В условията на взискателна търговска среда, увеличаване на наемите на офиси и магазини следва офисното пространство оптимално да се използват всички режийни и други разходи да се прецезират, за да се задвижи растежът в бизнеса.  
 
Сега OKI може да помогне в усъвършенстването на бизнеса Ви.
 
Гъвкавостта и креативността движат продажбите и коефициента на клиентопотока.
 
Коефициентът за ефективна продажба е мощно средство, особено когато увеличава клиентопотока. Създава на професионално ниво и качество на цветовете разнообразни рекламни материали с различни размери, при това с ниска себестойност.
 
Множеството цветни принтери на OKI с висока разделителна способност и мултифункционални пронтери, комбинирани със софтуерни платформи по поръчка, могат да създават уникални и хващащи окото продажбени материали, включително билбордове, банери, постери за прозорци  и стикери.
 
Посредством сваляне и принтиране на идейни образци, магазините могат да увеличат цифровизацията в продажбите като насочат вниманието върху QR кодовете. Създайте разнообразни и висикокачествени образци в централния офис и принтирайте, при нужда, в магазина, като само сменяте типа хартия.
 
Принтирате при необходимост и управлявате транзакционната стойност.
 
Продажбената индустрия е изключително динамична среда. Цените често се променят и често се правят промоции.
Използвайки високопроизводителните устройствата на OKI, които „принтират умно“ заедно с вграден софтуер в съчетание с възможностите за използване на различни медии, търговците могат да променят и принтират най-новите „падащи“ банери, пътеуказателни знаци, етикети и други материали, според нуждите и то, без да наемат подизпълнител за целта.
 
Ценообразуването и обявяването на промоции могат да бъдат правени индивидуално, в определен момент, за определен клиент или магазин, като така ефективността и транзакционната стойност увеличават продажбения потенциал. 
 
 
Компактното устройство пести място.
 
 
 
Стойността за наемане на магазин е висока, особено, когато е разположен на добро място.
Това означава, че всеки сантиметър е ценен. Принтерите за продаване често се разполагат в задно-складово помещение или на предни места, видни за клиентите. Ето защо е изключително важно принтерите да имат много малък отпечатък на основата.
Гамата принтери и мултифункционални устройства на OKI са разработени да пестят място, включително предното зареждане на хартия е съобразено да пести място и отпечатъкът на основата им е конструиран така, че да пасва дори и под касата в магазина.
 
 
 
 
Качественото вътрешнофирмено принтиране пести разходи.
 
 
 
Когато предоставянето на принтирането на външна организация е изкушаващо, цената на бързата задача често се оказва толкова висока, че разходите за принтиране скачат рязко и надхвърлят плана.
Използвайки качествените ни и с висока разделителна способност принтери в магазини и централни офиси, търговците могат да минимизират разходи и да реализират спестяване.
 
 
 
 
 
Бърз поглед върху преимуществата.
 
  • В крак сте с промените на пазара, конкурентни сте и иновативни. Цветните принтери и мултифункционални принтери на OKI предлагат: ненадминати възможности за гъвкавост при избор на медия, изгодно и качествено цветно принтиране, което Ви позволява да принтирате различни комбинации от безупречни рекламни материали, напр.: информационни бюлетини, флайери, банери, билбордове, постери, стикери за прозорци и табели и други, при това, според конкретна поръчка или лични нужди и вътрешнофирмено.
  • Управлявате клиентската удовлетвореност и продажби. Помагате на клиента да намери необходимото му, като привличате внимание върху продуктите с висока доходност, които предлагате. Принтерите и мултифункционалните принтери Оки ще ви дадат възможност да принтирате указателни банери, знаци за подови настилки, етикети за лавици с цени, различни обозначения за етажерки, което ще привлича непрекъснато клиенти.
  • Принтирате с такава чистота рекламни материали, че клиентити забравят да коментират каквото и да било, когато взимат решение и не губят време на персонала за разговори. Добре направените етикети с цени и етикети за друга информация на даден продукт, не само че ви пести време, но и помага на клиента да вземе решение.
  • Специалните предложения и промоции управляват клиентопотока! Придържайте се към простичкото и ефективното. Принтирайте интерактивни QR и ваучерни кодове с умните принтери и мултифункционални принтери на OKI и привличайте клиенти в магазина си и за базата ви с данни.
 
Всички цени на сайта са с включено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRACLOVERCUSTOMEgoSecureFLORALabelsFUJITSUGAJSHIELDGDATAOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOSHIBAWiseMo