Allied Telesis WORKSHOPS
 
 
Allied Telesis SOLUTIONS
 
 
Allied Telesis Products
 
 
Avira
 
 
Barcode Printers
 
 
Laser Engraving
 
 
Fujitsu
 
 
LED Technology
 
 
OKI
 
 
TOMAX
 
 
  Начало » Полезно » 1.Баркод Принтери


1.Баркод Принтери
1.Баркод Принтери

С включването на серията B-FV4 настолни принтери за баркод етикети в портфолиото си, Toshiba Tec’s вече предлага професионални принтери за етикети, които са издържливи и с висока производителност. Това дава възможност на търговците ни на дребно да стъпят на силно конкуретния пазар на мултифункционални устройства и да ги предлагат на клиентите си към договорите за мултифункционални системи, или както ги нарича Toshiba „e-concept“. 

TOSHIBA TEC B-FV4D и B-FV4T са подходящи за използване в много широк кръг от дейности: в офисна среда, в сферата на здравеопазването, в транспортни и логистични компании, в производството, в търговията. И двата принтера могат лесно да станат едно цяло със съществуващите системи, благодарение на всестранно ориентирания към съществуващите стандарти интерфейс  и различните езици за работа с устройствата, които са достъпни от контролния панел.

Принтерите от серията B-FV4 са компактни като дизайн и това ги прави подходящи за всякакви офиси. Скоростта на принтиране от 152 мм в сек. Оправдава дори и най-сериозните нужди от принтиране. В допълнение, здравата конструкция на тези принтери е конструирана специално, за да могат да издържат на продължително натоварване (напр.: пощенски етикети за логистични компании и куриерски услуги). Потребителите имат избор от набор от цветните ленти с различна широчина, качество на цвета и дължина, която стига до 300 м. Това подобрява работната ефикасност на принтерите, тъй като материалите не е необходимо да се подменят много често. И двата модела е възможно да се купят с технология на печат: термотрансфер или директен печат, при това и двата с избрани набор от опции. 

 

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Основната цел при разработването на B-FV4 серията е била да се създаде ориентиран към потребителя контрол на функциите и да не се изисква голяма техническа поддръжка на моделите. Добър пример за това е функцията  „drop-in“, която дава възможност изключително бързо и лесно да се сменят етикетните ролки. Смяната на печатащата глава и на ролките, които подават хартията е също толкова лесна, благодарение на технологията „Snap-In“.

Намаляването на негативното влияние над околната среда е ключов фактор в разработките на Toshiba Tec. Ето защо и двата принтера за етикети са разработени така, че да използват минимално електрическа енергия. И двата са отличени с наградата ENERGY STAR на Американската Агенция за Защита на Околната Срада. Също така единят от моделите на серията B-FV4D използва неразграфени етикети, което видимо намалява обрезките хартия.

 

За елегантността си, през 2015 B-FV4D спечели НАГРАДАта за ДИЗАЙН на iF International Forum Design GmbH, която се счита за една от най-престижните награди за дизайн в света. е  за елегантността си. B-FV4D заслужи тази си награда с компактната си структура, елегантен дизайн и иновативната си естетика.

 

СФЕРИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

В ТЪРГОВИЯТА:

Етикети за опаковки, стоки и продукти

В ТРАНСПОРТА И ЛОГИСТИКАТА:

Пощенски етикети, складови етикети, етикети за палета, пътнически билети

В ИНДУСТРИЯТА И ПРОИЗВОДСТВОТО:

Етикети за заместващи части, за разпознаване на поръчки

В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО:

Етикети за гривни на пациенти, за мостри и лекарства

КУРИЕРСКИ И ПОЩЕНСКИ УСЛУГИ:

Печатно етикетиране, пощенски етикети (предлагат се и специални материали за този вид етикети)

 

 

Всички цени на сайта са с влючено ДДС!
ALLIED TELESISATraining CenterAVIRAEgoSecureFLORALabelsFUJITSUnJoyOKITARGUSTHE MAGIC TOUCHTOMAGRADETOSHIBA